Gordijnrails

Wij hebben een ruim assortiment gordijnrails die wij uit voorraad kunnen leveren. Hieronder vindt u een greep uit ons aanbod. Wij bieden seperatierails, diverse railroedes en een ruime keuze uit kleine gordijnrails aan. Zo hebben wij voor iedere situatie wel een passende gordijnrail, eventueel met koordbediening of een elektrische bediening.

Heeft u vragen over welk railtype voor u geschikt is of wilt u rails per bundel/verpakking afnemen dan kunt u uw vraag sturen naar info@jbrail.nl

JB6800

Separatierail JB6800

De rail JB6800 is een separatierail die veel wordt toegepast in zorginstellingen. Vaak wordt dit type rail om de bedden heen gebogen en wordt de rail met lange plafondpendels gemonteerd. De rail is leverbaar tot 7m lengtes in verschillende kleuren. Wij hebben een compleet gamma aan toebehoren zoals de lange plafondpendels, glijders met haak, normale glijders en rollers, diverse eindkapjes en montage steunen. Voor deze rail hebben wij diverse buigmallen zodat wij deze rail in bijna iedere vorm kunnen buigen.

Separatierail JB6802

De rail JB6802 is een separatierail die veel wordt toegepast om bepaalde ruimtes af te kunnen schermen. Zo kan deze rail worden toegepast in ziekenhuizen om behandelruimtes af te schermen. De rail JB6802 is een rechthoekig profiel waardoor doorbuigen van de rail nagenoeg niet mogelijk is. Het onderdelen programma bestaat uit diverse onderdelen zoals glijders en rollers, plafondplaatjes of plafondpendels en wij hebben diverse koppelstukken om de rails aan elkaar te kunnen verbinden. De leverbare lengte gaat tot 7 meter en bestaat in het wit en aluminium. Voor deze rail hebben wij diverse buigmallen zodat wij deze rail in bijna iedere vorm kunnen buigen.

JB6802
JB2000

Gordijnrail JB2000

De rail JB2000 is een basic gordijnrail die voor bijna alle toepassingen geschikt is. De rail is in een u-vorm en wordt praktisch altijd als plafondmontage toegepast. In de rail worden rollers gebruikt zodat de gordijnen goed rollen door de rail. De rail is uitsluitend leverbaar in een witte uitvoering. Eventuele bochten in de gordijnrail worden door onszelf gebogen, deze bochten kunnen in vele variaties gemaakt worden zoals haakse bochten of doorlopende verbuigingen.

Schilderijrail JB4170

De rail JB4170 is een schilderijrail die langs systeemplafonds wordt toegepast. Normaal is er een kleine ruimte langs de systeemplafonds waar deze rail precies langs past zodat de rail nagenoeg niet zichtbaar is. de rail is leverbaar in het wit, aluminium en zwart en is leverbaar in verschillende lengtes. Wij kunnen alle soorten ophangsystemen leveren waaronder perlon of staal draden die worden vastgezet in de rail. Ook is er ruime keuze in de ophanghaken, de keuze welke haak geschikt is hangt onder meer af van het gewicht.

JB4170
JB4300

Gordijnrail JB4300

De rail JB4300 is een praktische gordijnrail die op meerdere manieren gemonteerd kan worden. Zo kan deze rail bevestigd worden met de standaard plafondsteunen maar het is ook mogelijk om een schroef direct door de rail te monteren. De rail is geperforeerd zodat er eenvoudig door de rail geschroefd kan worden, ideaal als u geen steunen wilt zien. Ook hier is een compleet gamma aan onderdelen beschikbaar zoals glijders en rollers en diverse afstandsteunen. De rail kan door ons gebogen worden als bocht maar ook als doorlopende verbuiging.

Gordijnrail JB5000

De rail JB5000 is een kleine smalspoorrail die voor de meeste gordijnen geschikt is. Doordat dit een smalspoorrail is, is de rail mooi klein van formaat. De standaard plafondsteunen zijn voorzien van afdekplaatjes zodat de schroef door de steun niet zichtbaar is. De rail is leverbaar op verschillende lengtes en kan gebogen worden naar uw wens. Leverbaar in het wit en aluminiumkleur. Alle toebehoren zijn in de juiste kleuren leverbaar.

JB5000
JB5300

Gordijnrail JB5300

De rail JB5300 lijkt op de rail JB5000 maar deze gordijnrail heeft een ronde voorzijde waar de rail JB5000 een rechte voorzijde heeft. In kwaliteit zijn beide rail gelijk, het enige verschil zit in de afwerking. Door de ronde voorzijde lijkt de rail wat minder zichtbaar. Ook deze rail kan naar wens gebogen worden, zowel in bochten als doorlopende verbuigingen. De rail JB5300 is leverbaar in het wit en in verschillende lengtes. De standaard steun is ook hier voorzien van een afdekkapje zodat de schroef niet zichtbaar is.

Gordijnrail JB6000

De rail JB6000 kan voor meerdere doeleinden gebruikt worden. Het heeft een functie als gewone gordijnrail waarbij de hoge rail een mooie luxe look heeft. Anderzijds kan de rail ook gebruikt worden als schilderprofiel, waarbij de rail rechtstreeks op de muur gemonteerd wordt. Deze rail kan gebogen worden in bijna iedere vorm en is leverbaar in het wit en aluminiumkleur. Voor beide kleuren zijn er bijpassende componenten zoals eindkappen en glijders.

JB6000
JB6800

Gordijnrail JB6800

De rail JB6000 is een 20mm doorsnee railroede. Deze rail kan toegepast worden als luxere decoratieve railroede, maar kan ook voor zware gordijnen een goede nette oplossing zijn. Voor deze rail zijn er diverse manieren van plafondmontage zoals korte en lange pendels of plafondplaatjes om de rail direct aan het plafond te monteren. Deze rail is buigbaar naar uw wensen en leverbaar in meerdere kleuren. Uiteraard zijn de onderdelen ook in kleur leverbaar.

Elektrische gordijnrail JB6600

De rail JB6600 is een 230V elektrische gordijnrail. Er zijn meerdere motoren beschikbaar qua trekgewicht en zelfs voor hele zware gordijnen kunt u kiezen voor een tandemmotor. Het is mogelijk deze elektrische gordijnrail aan te sturen met een schakelaar, afstandsbediening of koppeling op uw domotica systeem. Wij assembleren en buigen deze elektrische gordijnrail geheel naar uw wensen.

JB6600